Politică de Garanție

 

La Akora ne mândrim cu calitatea și durabilitatea cuțitelor noastre profesionale. Pentru a vă asigura că experiența dumneavoastră cu produsele noastre este întotdeauna de excepție, oferim o garanție standard de 24 luni pentru toate cuțitele noastre.

Detalii Garanție:

  • Durată Garanție: Garanția noastră acoperă o perioadă de 24 luni de la data achiziției.
  • Acoperire: Garanția include defecte de fabricație sau probleme legate de calitatea materialului. În cazul unor astfel de defecte, ne angajăm să reparăm sau să înlocuim produsul fără costuri suplimentare pentru dumneavoastră.
  • Condiții de Valabilitate: Garanția este validă doar dacă produsul a fost utilizat și păstrat în conformitate cu instrucțiunile noastre. Utilizarea necorespunzătoare, neglijența, modificările, uzura normală sau deteriorarea accidentală nu sunt acoperite de garanție.

Modul de Exploatare și Păstrare:

  • Pentru a beneficia de garanția oferită, este esențial să urmați instrucțiunile de utilizare și întreținere ale cuțitului.
  • Cuțitele trebuie curățate manual și uscate imediat după folosire.
  • Recomandăm depozitarea cuțitelor într-un suport adecvat pentru a evita deteriorarea lamei.
  • Evitați utilizarea cuțitelor pe suprafețe dure sau pentru scopuri neintenționate.

Procedura de Solicitare a Garanției:

Dacă întâmpinați probleme cu produsul dumneavoastră în perioada de garanție, vă rugăm să ne contactați prin intermediul datelor de contact de pe site-ul nostru. Vom evalua situația și vă vom oferi asistența necesară pentru a rezolva problema în cel mai scurt timp posibil.

Ne dedicăm să oferim clienților noștri produse de înaltă calitate și un serviciu pe măsură. Garanția noastră este dovada angajamentului nostru față de excelență și satisfacția clientului.